dilluns, 6 d’abril del 2009

Agustí Margalef Pascual



Membre del conjunt

Los Marwels

Principis del 1960










Fotografía: Alfredo de Barcelona.

1 comentari:

magda ha dit...

Sóc en Pere Serra, pianista de Los Marwels durant la dècada dels seixanta, encara que no puc recordar amb exactitud quins anys; tota la dècada segur que no.
Bussejant per Internet vaig trobar-me amb l’agradable sorpresa de veure com algú, vostè en aquest cas, esmentava, recordava, l’existència d’aquest grup vandellosenc, del qual guardo, tant dels seus components --tres dels cinc ja traspassats-- com de la resta de vandellosencs, un record inesborrable.
L’amic, component i fundador de Los Marwels fins la seva dissolució, Agustí Margalef, violinista, bateria i contrabaix del grup, seria la persona indicada, l’única potser, que podria il·lustrar-nos, escrivint la història de Los Marwels; sense descartar la possibilitat de què alguna altra persona podes col·laborar aportant alguna mena d’informació o fotografia; tant del conjunt, com del lloc on s’amenitzaven les sessions de ball, així com de les esglésies on es cantava missa el dia de la festa major.
Aquest conjunt musical, Los Marwels, l’integraven els músics següents:
Pilarín Arcos, vocalista; Amadeu Escoda, trompeta i vocalista; Agustí Margalef, bateria, violí i contrabaix; Josep Barceló "Paco, Cosmet", saxo i clarinet i Pere Serra, al piano, teclats i arranjaments.

Salutacions